Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Συνελήφθησαν από την αστυνομία οι γονείς τεσσάρων παιδιών στα Χανιά, οι οποίοι φαίνεται ότι τα κακοποιούσαν.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι γονείς ασκούσαν σωματική και ψυχολογική βία στα παιδιά τους, ηλικίας τριών, πέντε, εννέα και δεκατεσσάρων ετών. 

Το ζευγάρι συζούσε, καθώς είχαν παιδιά από προηγούμενους γάμους, με τον άνδρα 42 ετών να έχει μία κόρη 14 ετών ενώ η γυναίκα 33 ετών με καταγωγή από τα Χανιά, ήταν μητέρα των τριών παιδιών, ηλικίας τριών, πέντε και εννέα ετών.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, προκειμένου να παραληφθούν από συγγενείς τους ενώ θα εξεταστούν από ιατροδικαστή και παρακολουθούνται ήδη και από ψυχολόγο.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, παρ’ όλα αυτά αφέθηκαν ελεύθεροι, με την προκαταρκτική εξέταση να βρίσκεται σε εξέλιξη, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την δικαιοσύνη δεν ανατέθηκε η επιμέλειά των παιδιών σε κάποιον συγγενή και μέχρι την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης, είναι άγνωστη η τύχη τους.