Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η έκθεση με θέμα «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», η οποία διοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «Συμμαχία για την Ελλάδα».

Η έκθεση, η οποία βρισκόταν μέχρι σήμερα στο Ηράκλειο, θα βρίσκεται στα Χανιά μέχρι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ. Μεγάλο Αρσενάλι).

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του ΓΓ Δημόσιας Τάξης Δημήτριου Αναγνωστάκη και του υποστράτηγου Αντρέα Δασκαλάκη, εκ μέρους του αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Στην έκθεση παρουσιάζονται παιδικές ζωγραφιές για τα τροχαία αλλά και παράλληλες δράσεις, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδιών και μεγάλων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, με τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα να απονέμει αναμνηστική πλακέτα για την πρωτοβουλία της έκθεσης στον αρχηγό της ΕΛΑΣ.