Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ της ολοκλήρωσης των έργων για το φράγμα Αποσελέμη παίχτηκε την Τρίτη στο Οροπέδιο Λασιθίου όταν εργάτες θέλησαν να πιάσουν δουλειά αλλά συνάντησαν την αντίδραση κατοίκων της περιοχής.

Ο δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης τόνισε για άλλη μια φορά πως τα έργα δε θα συνεχιστούν αν ο Δήμος δεν πάρει τις εγγυήσεις που ζητά σε σχέση με τα ανταποδοτικά έργα στην περιοχή, ενώ για το ίδιο θέμα είχε επαφές με υπουργούς της κυβέρνησης στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, που είναι υπεύθυνος για το έργο έχει ζητήσει πλέον τη συνδρομή της αστυνομίας για την ολοκλήρωσή του και οι δύο πλευρές (Δήμος και ΟΑΚ) έχουν φτάσει μέχρι το γραφείο του εισαγγελέα για το συγκεκριμένο θέμα.