Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Το θαύμα της Λέστερ ολοκληρώθηκε. Στο «King Power Stadium» γράφτηκε ο επίλογος της κατά γενικής ομολογίας εξαιρετικής πορείας της Αγγλικής ομάδας στο Champions League. Οι «αλεπούδες» αν και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 της Μαδρίτης, παραχωρώντας ισοπαλία στην Ατλέτικο με 1-1.

Οι Ροχιμπλάνκος με το γκολ που σημείωσαν στην Αγγλία ανάγκασαν τη Λέστερ να ψάχνει για τρία γκολ και τελικά με συνολικό σκορ 2-1 πέρασαν στα ημιτελικά για τρίτη φορά στην τετραετία.

Η Ισπανική ομάδα άνοιξε το σκορ με το γκολ του Νίγκεθ στο 26΄ ωστόσο, στο 61΄ ο Βάρντι έφερε το ματς στα ίσια και η Λέστερ πίεσε για τη μεγάλη ανατροπή χωρίς να τα καταφέρει.

Λέστερ (Κρεγκ Σέξπιρ): Σμάιχελ, Μπεναλουάν (46′ Τσίλγουελ), Μόργκαν (84′ Αμάρτεϊ), Φουχς, Σίμπσον, Ν’Ντιντί, Ντρίνκγουοτερ, Μαχρέζ, Ολμπράιτον, Οκαζάκι (46′ Ουγιόα), Βάρντι

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Γκοδίν, Χουανφράν (56′ Λούκας), Φιλίπε Λουίς (74′ Κορέα), Γκάμπι, Χιμένες, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (69′ Τόρες), Γκριεζμάν.