Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ισχυρή καταιγίδα, με θυελλώδεις ανέμους, στη Ρωσία έγινε η αιτία να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 11 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες στη ρωσική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες του δήμου της Μόσχας, δεκάδες πολίτες έχουν πάει στα νοσοκομεία ώστε να τους περιθάλψουν.

Η καταιγίδα έγινε η αιτία να ξερριζωθούν δέντρα, να αποκολληθούν στέγες κατοικιών, να ανατραπούν οχήματα, μεταξύ των οποίων και ένα λεωφορείο, αλλά και να ακυρωθούν 13 πτήσεις και να καθυστερήσουν άλλες 33, λόγω των ισχυρών ανέμων.

Μάλιστα διακόπηκε για λίγο και η λειτουργία του μετρό.

Μεταξύ των νεκρών είναι ένα 11χρονο κορίτσι. Κάποιοι από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους όταν δέντρα έπεσαν σε αυτοκίνητα, ενώ

Οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει νέα ακραία καιρικά φαινόμενα έως το πρωί της Τρίτης.

Επίσης, στην περιοχή της Σταυρούπολης, εξαιτίας της κακοκαιρίας 60.000 πολίτες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους λόγω πλημμυρών.