Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μέσω… data φαίνεται ότι αντάλλαξαν οι πολίτες το πατροπαράδοτο «φιλί της Αγάπης». Οι ανταλλαγές μηνυμάτων, όπως ανακοίνωσε χθες η Cosmote, αυξήθηκαν κατά 130% σε σχέση με πέρυσι. Από τη Μ. Παρασκευή ώς και τη Δευτέρα του Πάσχα μεταφέρθηκαν 970 terabytes (1 terabyte ισούται με 1.000 gigabytes), από τα οποία πάνω από το 50% αφορά προηγμένα δίκτυα νέας γενιάς (4G+) που για πρώτη φορά πήραν κεφάλι από τα 4G. 

Μάλιστα από τα δεδομένα της κίνησης data προκύπτουν αδιάσειστα στοιχεία για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της πασχαλινής εξόδου. Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι Ελληνες και ξένοι εκδρομείς ανέδειξαν στην πρώτη θέση την Κέρκυρα και ακολούθησαν η Πάτρα, ο Βόλος, τα Χανιά, η Λάρισα, η Χαλκίδα και η Λέσβος.

Βάσει των στοιχείων roaming, οι ξένοι επισκέπτες διπλασιάστηκαν σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, με τους περισσότερους να προέρχονται από τη Γερμανία και τη Γαλλία, ενώ ακολούθησαν Αγγλία, Βουλγαρία, Ιταλία, ΗΠΑ και Κύπρος.