Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε έναν… φίλο από τα παλιά φέρεται πως καταλήγει η ΠΑΕ ΑΕΚ για λύση στον πάγκο, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ήταν προπονητής του «Δικεφάλου» την περίοδο 2010-2011 είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο 52χρονος Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ήταν άνεργος το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να έλθει στην Αθήνα την Πέμπτη για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρχαν επαφές των τελευταίο καιρό, ενώ στα «συν» του Χιμένεθ είναι το γεγονός ότι έχει εργαστεί ξανά στον κιτρινόμαυρο πάγκο και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγη ώρα αφότου ο Μοράις ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ΑΕΚ έπειτα από ακόμη ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα.

Σε ένα ακόμη απίθανο ματς στη φετινή της τραγική πορεία στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έχασε πριν από λίγο με δραματικό τρόπο 3-2 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με δυο γκολ του Μάκου, ενώ είχε κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 1-2.

Το ματς έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του και υπήρχαν πολλά σημεία στο γήπεδο που η μπάλα ούτε έσκαγε, ούτε κυλούσε.

Ο Αλμέιδα στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνίστησε στην ανατροπή του 1-0 που είχε πετύχει ο Μαρκόφσκι με πέναλτι νωρίς. Ο Πορτογάλος ισοφάρισε και λίγο μετά η ΑΕΚ πέρασε μπροστά με το γκολ του Γαλανόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα ανατράπηκαν, από δύο γεμίσματα στην περιοχή και ισάριθμες τραγικές τοποθετήσεις των αμυντικών της ΑΕΚ, απέναντι όμως σε έναν αντίπαλο που ήταν καλύτερος με το που βγήκε από τα αποδυτήρια.

Να σημειωθεί βέβαια και το τραγικό λάθος του Μπάρκα στο τρίτο γκολ, αν και μπορεί η μπάλα να είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του άουτ. Αντίστοιχα όμως, στο πρώτο ημίχρονο, ο Παπαπέτρου θα μπορούσε να είχε δώσει δεύτερο πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού και δεύτερη κίτρινη στον Μπάρκα.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, στη συνέντευξη Τύπου των προπονητών που ακολούθησε τον αγώνα, ο Μοράις ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ΑΕΚ. Αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, που θα είναι ξένος.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντακιάς, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (89΄ Καμαβουάκα), Κλέσιο (71΄ Μουνιόζ), Λουίς Ρότσα (80΄Ρόσα), Μαρκόφσκι

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Ντίας, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Αλμέιδα, Βάργκας( 58΄Μπακασέτας) , Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος ( 58΄ Πέκχαρτ ), Μάνταλος, ( 80΄ Ροντρίγκες) Γαλανόπουλος

Τα στοιχεία του αγώνα:

  • ΣΚΟΡΕΡ: 12΄ Μαρκόφσκι (πεν.), 55΄,83΄ Μάκος – 23΄ Αλμέιδα, 33′ Γαλανόπουλος
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου ( Αθήνα )
  • ΚΙΤΡΙΝΗ: 44΄ Κουτρομάνος – 12΄ Μπάρκας, 39′ Βράνιες
  • ΚΟΚΚΙΝΗ: