Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασιάς και Σπάρτης, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «τα οφέλη της προσευχής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς». 

Ο διαχωρισμός Εκκλησίας/Κράτους… καλά κρατεί, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων, υπουργών και προθέσεων. Προφανώς ο εργασιακός μεσαίωνας πάει σετάκι με τον πνευματικό.

Η ημερίδα έγινε στο Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, με θέμα «Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς».

Σκοπός της ημερίδας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ήταν η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου – τεχνικής της Νοεράς Προσευχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίδρασή της και στα οφέλη της στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς (στελέχη του ιδιωτικού, δημόσιου, μη κερδοσκοπικού τομέα). Επίσης η συσχέτιση της Νοεράς Προσευχής με την αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία των επιχειρήσεων.