Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η ήττα από τη Φέγενορντ στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ έχει βάλει σε μπελάδες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που απόψε πρέπει να νικήσει τη Φενέρμπαχτσε για να διατηρήσει πολλές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Μουρίνιο πρέπει να επιτεθεί και να παίξει καλό και αποδοτικό επιθετικό ποδόσφαιρο.

Κάτι που δεν έκανε, για παράδειγμα, τη Δευτέρα το βράδυ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. «Το ματς έμεινε στο 0-0 επειδή οι δύο ομάδες αμύνθηκαν πολύ καλά» σχολίασε ο Πορτογάλος, αλλά είπε μόνο τη… μισή αλήθεια.

Μόνο η Γιουνάιτεντ αμύνθηκε καλά, για τον απλούστατο λόγο ότι η Λίβερπουλ δεν χρειάστηκε να παίξει ιδιαίτερη άμυνα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν ακίνδυνοι και αν θέλουν να διακριθούν, πρέπει να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα και τη δημιουργία φάσεων.

Κατά τα λοιπά, ο «Μου» δεν μοιάζει να ανησυχεί για τον σημερινό αγώνα και μάλιστα ετοιμάζεται να κάνει και σημαντικό rotation. Σε περίπτωση που δεν νικήσουν οι Αγγλοι, θα παραμείνουν πίσω από τους Τούρκους, την ίδια ώρα που η Φέγενορντ θα υποδέχεται την αδύναμη Ζόρια και λογικά θα νικήσει.

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να μείνει τρίτη και παράλληλα να έχει μπροστά της δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ο Μουρίνιο το γνωρίζει καλά και γι’ αυτό φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση χθες: «Κανένας παίκτης δεν είναι ανέγγιχτος και αναντικατάστατος.

Κάποτε είχα πει πως υπάρχουν παίκτες μου που όντως είναι έτσι. Αλλά τότε ήταν η Τσέλσι του 2005. Εκτοτε έχουν αλλάξει οι εποχές».

Ως τώρα ο Πογκμπά δεν έχει ικανοποιήσει κανέναν, με δεδομένο πως κόστισε έναν σκασμό λεφτά, ενώ και ο Ιμπραΐμοβιτς δεν συνεχίζει με τον ρυθμό που ξεκίνησε τη σεζόν.

Μια περιπέτεια πέρασε η Φενέρμπαχτσε για να φτάσει στη βορειοδυτική Αγγλία με πτήση τσάρτερ. Το αεροπλάνο, που απογειώθηκε από την Κωνσταντινούπολη, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης έπειτα από πρόσκρουση με ένα πουλί!

Το τζάμι στο κόκπιτ του αεροσκάφους ράγισε και για λόγους ασφαλείας η αποστολή έμεινε για λίγες ώρες στην Ουγγαρία, ώσπου να έρθει νέο αεροπλάνο από την Τουρκία για να την παραλάβει με τελικό προορισμό το Μάντσεστερ.