Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Είτε προσπαθεί να κάνει εκτεταμένο ροτέισον είτε στέλνει συνεχώς τα δική του μηνύματα ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τους Μάρκο Μάριν και Εστεμπάν Καμπιάσο για να συμπεριλάβει τους Φελίπε Πάρντο και Αλέξις Ρομάο για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ, αλλά και ο μέσος από το Τογκό, ανταμείφθηκαν για την καλή τους εμφάνιση στο κύπελλο κόντρα στον Πλατανιά και θα διεκδικήσουν μια θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.

Αντιθέτως ο Μάρκο Μάριν και ο Εστεμπάν Καμπιάσο θα δουν το παιχνίδι από τις τηλεοράσεις τους, καθώς έμειναν εκτός ομάδας για το προσεχές παιχνίδι. 

Έκπληξη αποτελεί και ο αποκλεισμός τόσο του Δημήτρη Σιόβα όσο και του Μπρούνο Βιάνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει στη 18άδα μόνο τους Ντα Κόστα, Μποτία, Ρέτσο ως στόπερ και τον Ρομάο που μπορεί να βοηθήσει σε αυτή τη θέση.

Πέρα από το αν θέλει να στείλει μηνύματα στους παίκτες του, πάντως, ο Πάουλο Μπέντο είναι αλήθεια ότι έχει να διαχειριστεί ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ με αρκετούς ποδοσφαιριστές που παίζουν στις ίδιες θέσεις.

Οι ερυθρόλευκοι όμως αγωνιούν και για τον Γκονσάλο Πασιένσα ο οποίος θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στην καρδιά του μετά τη δυσφορία που ένιωσε σε προπόνηση.

Η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.