Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμους, αναμένονται από το βράδυ της Παρασκευής και από τα δυτικά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Πιο αναλυτικά:

Αύριο (Παρασκευή) θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία.

Το Σάββατο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, οι οποίες σταδιακά την Κυριακή θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια και θα εξασθενήσουν.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.