Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ανοίγει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες για την ΑΕΚ. Ο μάνατζερ του Πορτογάλου φτάνει το βράδυ στην Αθήνα και από αύριο αρχίζουν οι συζητήσεις.

Πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να τελειώσουν το θέμα σε αυτή τη σειρά των ραντεβού, αλλά βέβαια δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους. 

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», είναι ζήτημα των αμέσως προσεχών ημερών να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις για την ανανέωση της συμφωνίας με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Προεργασία υπάρχει ήδη, το είπε και ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός σε δηλώσεις του την προηγούμενη εβδομάδα και στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί αυτό το ζήτημα να κλείσει νωρίς. 

Στα αγωνιστικά ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για το ματς της Κυριακής στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Πρόβλημα υπάρχει με τον Σοϊλέδη, που αποχώρησε νωρίς στο ματς με τον Πανθρακικό με διάταση στον δεξί προσαγωγό, αλλά υπάρχουν φόβοι για -ακόμη μία για τον συγκεκριμένο παίκτη- θλάση, που θα τον κρατήσει πάλι έξω για αρκετό καιρό.

Αμεσο πρόβλημα όμως δεν υπάρχει για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού επιστρέφει από τιμωρία ο Ντίντακ.