Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο ΠΑΟΚ (και ο Λούμπος Μίχελ μαζί του) προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του μετά την αποχώρηση του Φρανκ Αρνεσεν, προκειμένου να σώσει ό,τι μπορεί από τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολο να «κλείσει» το κεφάλαιο της παρουσίας του Δανού αθλητικού διευθυντή στον Δικέφαλο, αφού υπάρχουν ζητήματα για τα οποία απαιτούνται απαντήσεις. Και αυτές προσπάθησε να πάρει η «Εφ.Συν.», θέτοντας συγκεκριμένες ερωτήσεις σε επικοινωνία με τον 59χρονο τέως κουμανταδόρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. 

Το βασικότερο ερώτημα είναι το πώς σχολιάζει δημοσιεύματα για υπερβολικά ποσά που δόθηκαν από την πλευρά του για μεταγραφές και κυρίως για αμοιβές ατζέντηδων:

«Απ’ ό,τι είδα και ο επίσημος ΠΑΟΚ απάντησε ότι όλα έγιναν με διαφάνεια και σε πλήρη έλεγχο από την ομάδα. Εγώ πρότεινα τις μεταγραφές, ο κ. Σαββίδης και ο κ. Αγγελίδης ήταν απόλυτα ενήμεροι για κάθε κίνηση. Και δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος των οικονομικών. Και αυτά που γράφτηκαν για αρκετά ποσά δεν είναι όπως παρουσιάζονται». 

Υπάρχει και κάτι ακόμη για το οποίο ξεκάθαρα τόνισε ότι υπάρχει συμφωνία κυρίων μεταξύ του ιδίου και του Σαββίδη:

«Υπάρχουν πράγματα που έχουν συζητηθεί μεταξύ εμού και του κ. Σαββίδη και θα μείνουν μεταξύ μας. Δεν πρόκειται να ακούσετε τίποτα από μένα γι’ αυτά», σχολίασε όταν του ζητήσαμε να μας πει πού εστιάζεται η διαφορά φιλοσοφίας που διαπίστωσε πως υπήρχε με τον ΠΑΟΚ». 

Ο Φρανκ Αρνεσεν υπερασπίστηκε, τέλος, την ομάδα που έχτισε στην Τούμπα, θεωρώντας ότι η διαφορά των 27 βαθμών από τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι είναι μόλις δύο βαθμούς μπροστά από τον έκτο της βαθμολογίας Αστέρα, δεν αποτυπώνει τη δυναμική της:

«Αυτή η ομάδα έχει προοπτική. Διαθέτει πολλούς Ελληνες, οι περισσότεροι παίκτες της είναι μεταξύ 21 και 24 ετών και έχει πολλά να δώσει στο μέλλον. Το ίδιο και ο Τούντορ, που είναι ένας προπονητής με ικανότητες και μπορεί να πετύχει πολλά στη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ».