Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Σον Πεν έσπασε τη σιωπή του γύρω από την περιβόητη συνάντησή του με τον βαρόνο των ναρκωτικών Γιοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουζμάν και το άρθρο του στο Rolling Stone. Σε τηλεοπτική συνέντευξη χθες το βράδυ, δήλωσε:

Θα είμαι καθαρός. Το άρθρο μου απέτυχε. Λυπάμαι τρομερά που όλη η συζήτηση αγνοεί τον σκοπό μου, που ήταν να συμβάλω στη συζήτηση για τον πόλεμο των ναρκωτικών. Ας πάμε στη μεγάλη εικόνα. Ολοι θέλουμε το πρόβλημα των ναρκωτικών να πάψει να υπάρχει, το ίδιο και οι σκοτωμοί. Είμαστε οι καταναλωτές. Συμφωνούμε-δεν συμφωνούμε με τον Σον Πεν, είμαστε όλοι συνένοχοι. Είτε είμαστε δεξιοί είτε αριστεροί, τα παιδιά μας παίρνουν ναρκωτικά

Βιβλία από 1 ευρώ

Πάνω από 150 εκδότες και περισσότερα από 300.000 βιβλία βρίσκονται στην πλατεία Κοτζιά. Το γνωστό Παζάρι Βιβλίου του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) γιορτάζει φέτος τα 20ά γενέθλιά του και προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους σε πολύ χαμηλές τιμές, από μόλις 1 ευρώ! Η φετινή διοργάνωση έχει τίτλο «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου».

Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Παζάρι Βιβλίου, με ελεύθερη είσοδο, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Συνδιοργάνωση: Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ) με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Θεατρόφιλος

Απέτυχα

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται θεατρόφιλος. Το Σάββατο το βράδυ ξαναπήγε στο θέατρο, αυτή τη φορά στο «Ανεσις», όπου παρακολούθησε μαζί με τη σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα, φίλους και συνεργάτες το κλασικό αριστούργημα του Ντοστογιέφσκι «Εγκλημα και τιμωρία» σε διασκευή-σκηνοθεσία Λεβάν Τσουλάτζε. Στο τέλος έδωσε συγχαρητήρια και φωτογραφήθηκε με τους ηθοποιούς στα καμαρίνια.

Ο πρωθυπουργός επέλεξε μια πολύ καλή παράσταση της φετινής σεζόν και είδε να ξετυλίγεται στη σκηνή η ιστορία του Ρασκόλνικοφ, του φτωχού ποιητή, ο οποίος σκοτώνει τη γριά τοκογλύφο που του δανείζει χρήματα. Παίζουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Τάσος Ιορδανίδης, Θάλεια Ματίκα, Σοφία Πανάγου, Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Διακοσάββας και Θοδωρής Κατσαφάδος.