Γνωστός ο Νότης Σφακιανάκης, γνωστός για τα ρατσιστικά του παραληρήματα. Ο Notis. Δεν περιμέναμε επομένως κάτι διαφορετικό και τώρα με το προσφυγικό. Notis με απόψεις για τα μπάζα.
«Το κόλπο είναι στημένο και έρχονται ορδές ανθρώπων οι οποίοι ”βιάζουν” την πατρίδα μας» είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» στο ΡΙΚ.
Και ως γνήσιος Ελληναράς, του καφενέ, προχώρησε και σε… γεωστρατηγική ανάλυση.
«Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επιτέθηκε καμία άλλη χώρα, έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει εμφύλιο πόλεμο. Και μην ξεχνάς, αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ τους έζησα όλο το καλοκαίρι στην Κω, έρχονται με πορτοφόλια γεμάτα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ».
Άσε μας ρε Νότη Σφακιανάνη. Ούτε για να τραγουδάς είσαι ούτε και για να μιλάς. Κάνε μας τη χάρη και σώπασε. Κέρδος θα είναι. Για πολλούς από εμάς. Λιγότερος ρατσιστικός λόγος οχετού.
Κέρδος και για τον πολιτισμό (όσο λιγότερο τραγουδάει)…
