Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Φαινομενικά το 1-0 μεταφράζεται σε δύσκολη νίκη. Ομως, αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Πανιώνιου που έδωσε παράσταση για έναν ρόλο κόντρα στον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και με τον Ανσαριφάρντ να έχει μονίμως… ραντεβού με τον Χουάντσερσον και να τον κερδίζει τελικά μία φορά στο 69΄ (ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Ηρακλή, πάντως, ήταν εξουδετερωμένος όταν πλάσαρε ο Ιρανός), επιβλήθηκε με 1-0 των κυανολεύκων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ούτε μία τελική προσπάθεια στον αγώνα (ο Βέλλιος ήταν εντελώς απομονωμένος) και δεν δικαιούνταν ούτε την ισοπαλία.

Ο Πανιώνιος αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση εκμεταλλευόμενος και την ήττα του Αστέρα στο Αγρίνιο, όμως είναι σαφές ότι οι άνθρωποί του προσδοκούν περισσότερο στο να συνεχιστεί η καλή πορεία όχι πρώτιστα για να πάει η ομάδα στα πλέι οφ, αλλά για να… διαφημίσει τους παίκτες ενόψει καλοκαιριού.

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου: «Εμείς το έχουμε ξαναπεί έχουμε στόχο να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και έπειτα να βγάλουμε παίκτες που θα μπορέσουμε να πουλήσουμε για να βελτιώσουμε τα οικονομικά του συλλόγου.

Είμαστε σε καλό δρόμο και νομίζω πως πολύ σύντομα αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν για παίκτες μας. Σίγουρα, η ομάδα δείχνει πως έχει συγκεντρώσει ικανοποιητικούς βαθμούς, τώρα το πού θα τερματίσουμε θα το δούμε στην πορεία. Ο,τι καλύτερο έρθει, θα είναι φυσικά αποδεκτό από εμάς».

«Μπαμ» με Σαλπιγγίδη!

Θετική απάντηση έδωσε στους ανθρώπους του Πανιωνίου ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί ο «γάμος».

Το συμβόλαιο του 34χρονου διεθνή, ο οποίος δεν είχε ομάδα μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, θα είναι για τους επόμενους έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο.