Με το διπλό έφυγε από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας ο Ηρακλής καθώς με γκολ των Βέλλιου στο 58′ και Μπουλούτ στο 66′ επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, που είχε προηγηθεί στο 44ο λεπτό με πέναλτι του Γιάννου.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπουλούτ, έφτασε στους 17 βαθμούς και έκανε μεγάλο άλμα στην κατάταξη, ενώ η ομάδα της Πελοποννήσου έμεινε στους 21, γνωρίζοντας τη δεύτερη φετινή εντός έδρας ήττα.
Ο Ηρακλής μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «Καυτανζόγλειο» πήρε το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
![Πέρασε και από την Τρίπολη ο Ηρακλής [VIDEO]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2015/12/asteras-iraklis-630_0.jpg)