Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Και τώρα η Μπάγερν! Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την τραυματική εμπειρία της Λεωφόρου και επικεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον του στην αυριανή αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο, εκεί όπου οι άλλοι δύο του ομίλου του, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ αλλά και η Αρσεναλ, δέχτηκαν πέντε γκολ!

Ποιος θα το πίστευε βέβαια στο ξεκίνημα της διαδρομής ότι θα φτάναμε στην προτελευταία αγωνιστική και ο Ολυμπιακός θα ισοβαθμούσε με την Μπάγερν στην πρώτη θέση με εννέα πόντους και θεωρητικά θα χρειαζόταν άλλον έναν προκειμένου να φτάσει και πάλι (όπως πριν από δύο χρόνια) στη φάση των 16 κορυφαίων ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας το τελευταίο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στην Αρσεναλ!

Το… κέρδος από τη ματαίωση του προχθεσινού αγώνα ήταν για τους «ερυθρόλευκους» ότι ο Σίλβα βρήκε την ευκαιρία να κάνει μία παραπάνω προπόνηση (τη χθεσινή) με τους παίκτες που δεν είχε στη διάθεσή του λόγω της απουσίας των διεθνών τις προηγούμενες μέρες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στις υπηρεσίες του Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ δεν έχει στη διάθεσή του από τους δηλωμένους στη λίστα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης τους Μανιάτη, Μπουχαλάκη και Μποτία.

Υπό κανονικές συνθήκες ο Σίλβα δεν προβλέπεται να προσεγγίσει διαφορετικά τον αυριανό αγώνα από το ματς της πρεμιέρας με τους Γερμανούς, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει γνωρίσει τη μοναδική του ήττα (0-3) στη μέχρι τώρα πορεία του.

Τη νύχτα της 16ης του Σεπτέμβρη ο Πορτογάλος τεχνικός είχε παρατάξει την ενδεκάδα του με ενισχυμένο άξονα και είχε καταφέρει να περιορίσει τη δράση των παικτών του Πέπε Γουαρδιόλα, αφού μέχρι το 89ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός είχε μείνει μέσα στο παιχνίδι έχοντας το εις βάρος του 0-1.

Ο Σίλβα είχε τοποθετήσει ως τρίτο στη μεσαία γραμμή τον Λεάντρο Σαλίνο μαζί με τους Καμπιάσο και Κασάμι επειδή του έλειπε, λόγω τιμωρίας, ο Μιλιβόγεβιτς.

Τούτη τη φορά ο Σέρβος είναι στη διάθεσή του, συνεπώς σε περίπτωση που ο κόουτς δεν θα θελήσει να αλλάξει… αδιάβροχο, τότε το πιο πιθανό είναι να προσθέσει τον Καμπιάσο δίπλα στους Μίλι και Κασάμι και να φτιάξει έναν «τοίχο» μπροστά από την εστία του Ρομπέρτο.

Ετσι κι αλλιώς, πέρα από το γεγονός ότι το γήπεδο είναι… κατηφορικό, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν έναν βαθμό, ενώ για τις άκρες έχει να επιλέξει ανάμεσα στους Φορτούνη, Πάρντο και Σεμπά.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το ματς του Μονάχου με προπόνηση στο Ρέντη και το μεσημέρι πετάει για Γερμανία.