Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Να φέρει το χαρτί» ζήτησε ο Στ. Θεοδωράκης, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος». Ως προς την ουσία, δόθηκαν οι εξηγήσεις από τον πρώην υπουργό που μπήκε στο στόχαστρο του Θ. Αναστασιάδη και έπεισαν ή δεν έπεισαν τον Στ.Θεοδωράκη.

Πέρα όμως από την καλή χημεία του αρχηγού του Ποταμιού με τον συγκεκριμένο εκδότη, θα ήταν σκόπιμο να διατηρεί και κάποιες αναγκαίες αποστάσεις, μια και πολύ συχνά αποδείχτηκε στο παρελθόν ότι παρόμοιες… αποκαλύψεις ήταν προϊόντα σκοπιμοτήτων, σπίλωσης και πλήρους διαστρέβλωσης.

Υπάρχει όμως κι ένας λόγος παραπάνω για την αναγκαία αυτή διαφοροποίηση, μια και ο αρχηγός του Ποταμιού, όχι σπάνια, παρουσίασε ως δημοσιογράφος με παρεμφερή τρόπο θέματα που παρουσίασε και ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος», γεγονός που σίγουρα δεν θα ικανοποιούσε σήμερα πολλούς από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του.