Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Επικριτικός απέναντι στον πρωθυπουργό εμφανίσθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Κάλεσε μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγνώμη από τον λαό που τον πίστεψε και ιδίως από τη νεολαία.

Ο Βασ. Λεβέντης, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι υπαναχώρησε από τις εξαγγελίες του και ψήφισε Μνημόνιο. Επίσης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κυβερνάει με το μπόνους των 50 εδρών, όπως ακριβώς και οι «δεξιές κυβερνήσεις».

Ακόμη, με αφορμή το γεγονός ότι η ΝΔ δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι επιστρέφει στα κόμπλεξ της δεξιάς πολιτικής.

Αιτιολογώντας την αρνητική στάση που θα τηρήσει το κόμμα του στην αποψινή ψηφοφορία, είπε πως ο πρωθυπουργός αγνόησε τις προτάσεις-προϋποθέσεις που είχε θέσει προκειμένου να παράσχει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση.