Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο για την Ελλάδα να μην περιλαμβάνει ποδόσφαιρο ελέω εκλογών, ωστόσο, στην Ευρώπη παίζουν μπάλα και στην Αγγλία είχε ντέρμπι κορυφής με την Τσέλσι να θριαμβεύει επί της Άρσεναλ.

Στο ντέρμπι του Λονδίνου η Τσέλσι πήρε υπερπολύτιμη νίκη με 2 – 0 απέναντι στην Άρσεναλ όχι μόνο για το γόητρο, αλλά και γιατί το ξεκίνημα της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο στην Premier League είναι κάκιστο. Η Σίτι γνώρισε ήττα σοκ από την Γουεστ Χαμ στο Μάντσεστερ, ενώ μοναδική αήττητη ομάδα παραμένει η Λέστερ με προπονητή τον… Κλαούντιο Ρανιέρι.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Τσέλσι-Αρσεναλ              2-0

Αστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ     0-1

Μπόρνμουθ-Σάντερλαντ        2-0

Νιούκαστλ-Γουότφορντ        1-2

Στόουκ Σίτι-Λέστερ          2-2

Σουόνσι-Εβερτον             0-0

Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ  1-2

Στη Γερμανία η Μπάγερν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της δεν δυσκολεύθηκε να συνετρίψει την Ντάρμσταντ εκτός έδρας με 0 – 3

Τα αποτελέσματα:

Μάιντς-Χοφενχάιμ                 3-1

Βόλφσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου     2-0

Αμβούργο-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης   0-0

Βέρντερ Βρέμης-Ίνγκολστατ        0-1

Κολονία-Γκλάντμπαχ               1-0

Ντάρμστατ-Μπάγερν Μονάχου        0-3

Στην Ισπανία η Ρεάλ τα… χρειάστηκε απέναντι στη Γρανάδα την οποία κέρδισε με το ισχνό 1 – 0. Χρειάστηκαν, μάλιστα, αρκετές αποκρούσεις του Κέιλορ Νάβας, αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ για την ομάδα την οποία πέρυσι είχε φιλοδωρήσει η βασίλισσα με εννέα γκολ.