Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η Λίγκα απέρριψε ομόφωνα την προσφορά του ΟΠΑΠ (17 εκατ. ευρώ) και συνεχίζει να αναζητά βασικό χορηγό για το πρωτάθλημα. Επίσης επικύρωσε τη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ της περιόδου 2014-2015, από την 5η θέση και κάτω.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν της την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την αποβολή της Κέρκυρας, την τοποθέτησε στην τελευταία θέση. Με αυτή τη λογική, ο Λεβαδειακός ανέβηκε μία θέση στον πίνακα, οπότε από 15ος βρέθηκε 14ος.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, η ομάδα της Βοιωτίας παραμένει στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα παίρνει τη θέση της «ομάδας Α» στην κλήρωση που έχει ήδη γίνει για το αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν που ξεκινάει σε 10 μέρες.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη πιθανότητα να ανατραπούν ξανά τα δεδομένα. Αυτό θα συμβεί εφόσον η Κέρκυρα δικαιωθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο στο οποίο έχει προσφύγει, οπότε θα παραμείνει στην κατηγορία και θα υποβιβαστεί (ξανά) ο Λεβαδειακός.

Την υπόθεση παρακολουθεί και ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος έστειλε εξώδικο στη Λίγκα, ζητώντας της να σεβαστεί την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και επιπλέον να μην αλλάξει τη θέση του Λεβαδειακού, αλλά να προκρίνει τη δική του άνοδο στη θέση της Κέρκυρας, με βάση τον κανονισμό που αναφέρει ότι δεν μπορεί να παραμείνει μια ομάδα που βαθμολογικά έχει υποβιβαστεί.

Στη συνεδρίαση έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος παρουσίασε τις προτάσεις των «πρασίνων» για τη βελτίωση του πρωταθλήματος.

Μια από αυτές ήταν να αναδεικνύεται ο πρωταθλητής μέσω των πλέι οφ, ενώ ζήτησαν επίσης να υπάρξει και ένας περιορισμός στους δανεικούς παίκτες.