Στα μέσα Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η αντιπλημμυρική θωράκιση της Κάτω Κηφισιάς με την αποπεράτωση των εργασιών απορροής των όμβριων και την αποκατάσταση των οδοστρωμάτων βασικών δρόμων της περιοχής. Αυτό διαβεβαίωσαν τον αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Γιώργο Καραμέρο, οι επιβλέποντες μηχανικοί της Περιφέρειας Αττικής και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας κατασκευής του έργου.
Σύμφωνα με τους μηχανικούς, έως τις 21 Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αχαρνών (από την οδό Σεμέλης έως την οδό Μ. Μπότσαρη), η οποία θα δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, αποκαθιστώντας την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή.
Επιπροσθέτως το σύνολο του έργου θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 20 Οκτωβρίου 2015, συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής της Κάτω Κηφισιάς.
