Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή ζήτησαν και έλαβαν ο 38χρονος -πρώην μοντέλο- και παίκτης της ομάδας του Παναθηναϊκού στο μπέιζμπολ και οι δύο συγκατηγορούμενοί του, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης 27 κιλών και αξίας 1.500.000 ευρώ.

Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή και επρόκειτο να απολογηθούν χθες, αλλά εξασφάλισαν και νέα προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή τους, καθώς προέκυψαν καινούργια στοιχεία από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες κι από άλλα ευρήματα των αρχών, τα οποία ενσωματώθηκαν στην ήδη ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης.

Και οι τρεις καλούνται να απολογηθούν για τα κακουργήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.