Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Η συμφωνία θα έχει μια εθνική γραμμή που θα λέει τέλος στην εξαθλίωση του λαού, στη λιτότητα για να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας. Δεν θα φύγουμε από αυτά τα όρια» υποστήριξε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση με αντικείμενο την εν εξελίξει διαπραγμάτευση τόνισε ότι η εντολή ήταν που έδωσε ο ελληνικός λαός στις 25 Ιανουαρίου ήταν σαφής: μια κυβέρνηση που δεν θα λαμβάνει εντολές αλλά θα διαλέγεται με τους δανειστές της και, επιπλέον, δεν θα υλοποιεί νομοσχέδια που έρχονται έτοιμα και σε άλλη γλώσσα.

Αντίθετα, όπως σημείωσε, οι ηγέτες των κομμάτων που άνηκαν στη συμπολίτευση αμφισβητούνται από τα ίδια τους τα κόμματα.

Ο κ. Καμμένος έκανε μια σύγκριση των προτάσεων των θεσμών και αυτών της κυβέρνησης και τόνισε «δεν θα φύγουμε από τα όρια της πρότασης της κυβέρνησης. Η συμφωνία θα έχει μια εθνική γραμμή που θα λέει τέλος στην εξαθλίωση του λαού, στη λιτότητα για να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας. Δεν θα φύγουμε από αυτά τα όρια». Όπως είπε «δεν δεχόμαστε εντολές» και υποστήριξε ότι «την προτασή μας στηρίζουν οι πιο πολλοί διεθνείς αναλυτές», για να συμπληρώσει ότι «τέλειωσαν τα μνημόνια και η λιτότητα για αυτήν τη χώρα».