Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Αυτή τη φορά το ΚΚΕ δεν στάθηκε στο πλευρό του λαού και δεν συμμετείχε στον αγώνα του. Επέλεξε μια παρά φύσιν ουδετερότητα. Ποιο; Το ΚΚΕ του βουνού και της αντίστασης

Το ΚΚΕ όμως απείχε, όχι οι κομμουνιστές, όπως περίτρανα αποδείχθηκε στην κάλπη. Ο κόσμος του ΚΚΕ, ο αγνός του κόσμος, δεν υπάκουσε στα παρ’ ολίγον ΝΑΙ της ηγεσίας του. Και ψήφισε ΟΧΙ. 

Η χειρότερη και πιο κοντόφθαλμη ηγεσία του κόμματος ever. Ήταν και θλιβερό το μήνυμα του κ. Κουτσούμπα το βράδυ της Κυριακής. Ούτε καν τότε δεν κατάλαβε. 

Στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του ελληνικού λαού τις τελευταίες δεκαετίες το ΚΚΕ δεν ήταν εκεί. Και αυτό καταγράφεται.

Μία μελανή στιγμή στην ιστορία του. 

Αλλά τι (να) περιμένεις όταν το πιο προβεβλημένο πρόσωπο του κόμματος είναι η Λιάνα Κανέλλη; Να κάνει μόνο θόρυβο;