Απίστευτο ματς έγινε στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Αρη να παίρνει στο φινάλε μια σπουδαία νίκη επί της Καβάλας με 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες, έπαιζαν από το 52’ με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Σταματόπουλου (ανέτρεψε τον Ν’Λουντούλου) και κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα Αθανασίου στο 89’ με κεφαλιά-γκολ του Κωνσταντινίδη.
Μπορεί ο Αρης να είχε τις ευκαιρίες (ακόμη και δοκάρι), αλλά το γκολ που δεν χάνεται το «κατέγραψε» στις δικές της επιθετικές προσπάθειες η Καβάλα, καθώς στο 74’ ο Κανούλας σε κενή εστία, αμαρκάριστος, έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.
Οι «κίτρινοι» δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς ο Πανσερραϊκός (σε ματς που έληξε δέκα λεπτά νωρίτερα από την αναμέτρηση στο «Βικελίδης»!) πέρασε με 1-0 από το Αγιονέρι, αλλά διατήρησαν την ελπίδα να δουν τη Δόξα Δράμας να παίρνει τουλάχιστον μία ισοπαλία μέσα στις Σέρρες και με δική τους νίκη στην Ελευθερούπολη επί του Ορφέα να κατακτήσουν την κορυφή, έστω στην τελευταία αγωνιστική.
ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Φερνάντες, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν’Λουντούλου, Καπνίδης (67’ Νάκας), Σουνάς, Σανιά (71’ Κωνσταντινίδης).
ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Βίτλης, Μπάτζιος, Ιορδανίδης (76’ Κρυστάλλης), Μκρτσιάν, Παπαδόπουλος (46’ Γκαρακλίδης) Παντελίδης (38’ Ασημάκης), Κανούλας, Μπαρέτα, Μπρατσιάνι.
