Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Απανωτές είναι οι συναντήσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει του Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας. Σήμερα, πραγματοποιήθηκε και νέα σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και την συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Ευκλείδη Τσακαλώτου , του υπουργού Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σύσκεψη εξετάστηκε η πορεία της διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές και οι θέσεις της κυβέρνησης λίγα 24ωρα πριν τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως αναμένεται ένα θετικό σήμα αναγνώρισης της προόδου, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για να αντιμετωπιστεί και το πρόβλημα της ρευστότητας.