Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ανοδικές τάσεις, με αυξημένο τζίρο, επικρατούν στη χρηματιστηριακή αγορά, καθώς οι επενδυτές εκτιμούν πως θα υπάρξει θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών στο Eurogroup την Παρασκευή.

O Γενικός Δείκτης Τιμών, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, διαμορφώνεται στις 868,4 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 2,46%, με την αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 85,91 εκατ. ευρώ. Ανοδικά κινούνται 71 μετοχές, 17 πτωτικά και 15 παραμένουν σταθερές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,62%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 2,02%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+4,71%), της Τεχνολογίας(+2,44%) και των Ασφαλειών(+2,19%).

Απώλειες σημειώνουν οι δείκτες των Χημικών (-1,43%), των Τροφίμων(-0,65%) και του Εμπορίου(-0,20%).