Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στο MEGA, αφού είδαν και απόειδαν, όπως όλα δείχνουν αποφάσισαν να επιστρέψουν στη γνωστή συνταγή από το παρελθόν. Η Ολγα Τρέμη, σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες δημοσιοποίησε και ο άλλοτε διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος στο σάιτ του aixmi.gr, επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού από την ερχόμενη Δευτέρα. Στο τιμ των σχολιαστών προστίθεται και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Οπως σημειώνει ο Χρ. Παναγιωτόπουλος, η «επιλογή αυτή υπήρξε αποτέλεσμα επώδυνου συμβιβασμού, καθώς ο Φώτης Μπόμπολας προσπαθούσε ήδη από τον περασμένο Ιούλιο να επιβάλει την Ολγα Τρέμη ως διευθύντρια Ειδήσεων – κίνηση με την οποία δεν συμφωνούσαν οι άλλοι μέτοχοι. Ο συμβιβασμός ήταν να της ανατεθεί η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου καθώς και ρόλος συμβούλου, ώστε να έχει κάποιου είδους επιστασία στα πολιτικά θέματα». Προσεχώς μπορεί ο Ν. Ευαγγελάτος να αποκτήσει και ενημερωτική εκπομπή, ενώ η Μαρία Σαράφογλου αναλαμβάνει τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, τα οποία και αφήνει ο Σωτήρης Δανέζης.

«Τελευταία λέξη» για την οικονομία

Εχει πρόγραμμα ο ΣΥΡΙΖΑ ή απλώς μοιράζει προεκλογικές υποσχέσεις παροχών; Είναι οι προτάσεις του ρεαλιστικές ή αγνοούν την πραγματικότητα; Αν σχηματίσει κυβέρνηση θα επιλέξει συμβιβασμό ή ρήξη με την Ευρώπη; Το περίφημο Grexit είναι πραγματικός κίνδυνος ή όχι; Ο Γιάννης Δραγασάκης θα βρεθεί αύριο στην εκπομπή «Τελευταία λέξη» του Παύλου Τσίμα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ (23.15) απέναντι σε κορυφαίους οικονομολόγους και θα κληθεί να απαντήσει σε αυτές και άλλες ερωτήσεις αλλά και σε σχόλιά τους.

Εκλογική στροφή

Μέσα στην προεκλογική περίοδο η Σοφία Παπαϊωάννου… στρίβει «360ο» και στρέφεται σε θέματα εκλογικά. Ετσι, με την ομάδα της βρέθηκαν στο χωριό το οποίο έπεσε μέσα στα αποτελέσματα των εκλογών του 2009 και του 2012 και κατέγραψαν τις προβλέψεις των κατοίκων του για τη μεθεπόμενη Κυριακή, τις οποίες και παρουσιάζουν στην εκπομπή που θα μεταδοθεί από τον ALPHA αυτήν την Τρίτη (13/1) δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για τη Δαύλεια Βοιωτίας, το γραφικό χωριό των 1.300 κατοίκων στους πρόποδες του Παρνασσού, που πέτυχε με μεγάλη ακρίβεια τα ποσοστά στην ελληνική επικράτεια κατά τις δύο προηγούμενες εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις. Ετσι, θεωρείται σήμερα ένα από τα ελάχιστα βαρόμετρα των εκλογών της τελευταίας πενταετίας. Κάτοικοι του χωριού μιλούν στη Σοφία Παπαϊωάννου για τις εκλογικές προθέσεις τους αλλά και τις αλλαγές στη ζωή τους που επηρεάζουν την ψήφο τους. Η κάμερα της εκπομπής επισκέφθηκε τα «πράσινα» και «μπλε» καφενεία που έχουν πλέον γίνει «πολύχρωμα», ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να εκφράσουν τη βεβαιότητά τους για τα αποτελέσματα σε δύο Κυριακές.