Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ, για ακόμα μία φορά, από την κυβέρνηση. Η εκπρόσωπός της, Σοφία Βούλτεψη, κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, πως «τορπιλίζει κάθε προσπάθεια εξόδου από το Μνημόνιο», παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι εκείνη που αδυνατεί να υλοποιήσει τη δέσμευσή της για αποχώρηση της χώρας από τα δημοσιονομικά προγράμματα των δανειστών.  

Με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο 25ο συνέδριο του Ελληνο-αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε πως ο κ. Τσίπρας «σε ρόλο σαμποτέρ της χώρας και της οικονομίας της, συνεχίζει να τορπιλίζει κάθε προσπάθεια εξόδου από το Μνημόνιο, εκμεταλλευόμενος κάθε ευκαιρία».

Η κ. Βούλτεψη προχώρησε περαιτέρω, σημειώνοντας πως «μετά από τη γνωστή αποστολή του τρόμου στο Σίτι του Λονδίνου, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να απειλεί και να ερεθίζει τους πάντες και τα πάντα. Από το περασμένο Σάββατο, το καταστροφικό του έργο έχει κορυφωθεί με τέσσερις εμπρηστικές ομιλίες και μια συνέντευξη. Αυτή τη φορά, σειρά είχε το Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Όπου, πάλι περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, στέλνοντας ξανά μηνύματα τρόμου σε αγορές και επενδυτές…».