Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στον αυτοκινητόδρομο «ΑΘΕ» με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 18:00, έως και το Σάββατο 8 Αυγούστου 2026, στις 07:00.

Ειδικότερα, η Νέα Οδός, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως το συγκεκριμένο διάστημα αποκλεισμένο θα είναι μέρος της χοάνης του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων (ΜΣΔ) Θήβας από το 93,21ο χλμ. έως και το 92,99ο χλμ. Ταυτόχρονα, αποκλεισμός θα ισχύει στη δεξιά λωρίδα και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 92,99ο χλμ. έως και το 89,2ο χλμ. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα και οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 07:00.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση», επισημαίνει, στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία.