efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την υπόθεση της δολοφονίας του 21χρονου από τον 54χρονο πατέρα φίλου του στην Κρήτη, σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σημειώνοντας πως η Αστυνομία «έκανε ό,τι μπορούσε», ρίχνοντας το μπαλάκι των ευθυνών στην Εισαγγελία.

Ειδικότερα, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε σχετικά με την υπόθεση πως «ο δολοφόνος επιχειρούσε πολύ καιρό να κάνει κακό στον 21χρονο. Όταν παραβιάστηκαν τα περιοριστικά μέτρα, το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα έκανε ό,τι έπρεπε, ειδοποιώντας στην Εισαγγελία. Ωστόσο, εκείνη έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας. Άρα η Αστυνομία έκανε ό,τι μπορούσε».

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις το παιδί σου, αλλά τι κέρδισαν οι γονείς σκοτώνοντας ένα ακόμα παιδί;», διερωτήθηκε στη συνέχεια ο Μ. Χρυσοχοΐδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως πρωτίστως «πρέπει να δούμε τα ζητήματα συμπεριφοράς των παιδιών μας».