Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με νέο πρόβλημα τον Τιν Γεντβάι, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα χάσει το υπόλοιπο των playoffs, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (27/4) στο «Γ. Καλαφάτης» -μετά το διήμερο ρεπό- η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (3/5, 21:00) αγώνα με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα, με την ομάδα επανεντάχθηκαν οι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, Φίλιπ Τζούριτσιτς ενώ σε μεγάλο μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Ανάς Ζαρουρί, ο οποίος έχει αυξημένες πιθανότητες για να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (27/4), οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, εξάσκηση σε σέντρες και τελειώματα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Κάτρης, ενώ θεραπεία έκαναν και οι Σίριλ Ντέσερς, Μουσά Σισοκό.