Στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία Κοτζιά βρίσκεται σήμερα ο χολιγουντιανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ, προκειμένου να συνεχίσει τα γυρίσματα της ταινίας «The Riders» που πρωταγωνιστεί.

Μετά την Ύδρα που ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε για αρκετές ημέρες, την Χαλκίδα στην οποία έφτασε προχθές βράδυ για να γυριστούν κάποιες σκηνές της ταινίας, σειρά έχει το κέντρο της Αθήνας να μετατραπεί σε κινηματογραφικό σκηνικό.
.png)
Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται μαζί με την ομάδα παραγωγής από χθες στην Αθήνα, όπου στην πλατεία Κοτζιά, κοντά στην Ομόνοια, θα πραγματοποιηθεί μέρος των γυρισμάτων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκηνές για την ταινία θα γυριστούν στον τρίτο όροφο του υπόγειου πάρκινγκ της πλατείας Κοτζιά.
Επόμενος σταθμός, Νέα Μάκρη
Ο επόμενος σταθμός για τον Μπραντ Πιτ και την κινηματογραφική του ομάδα θα είναι η Νέα Μάκρη.
Όπως δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η εταιρεία OneFor αιτήθηκε άδεια για την διεξαγωγή γυρισμάτων στη Νέα Μάκρη από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου.
.png)
Σύμφωνα με την ανάρτηση, τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της περιοχής, όπως το ξενοδοχείο Nireus Hotel, ο Ναυτικός Όμιλος Νέας Μάκρης, η Λεωφόρος Μαραθώνος και άλλα.
Ο αριθμός των ατόμων που θα συμμετέχουν στα γυρίσματα θα είναι περίπου 200.
![Η πλατεία Κοτζιά έγινε χολιγουντιανό στούντιο για τον Μπραντ Πιτ [εικόνες + βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/03/kotzia-brad-pitt-980x515.png)