Συναγερμός σήμανε στις τοπικές αρχές από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και εντοπίστηκε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής διαμελισμένο πτώμα ανθρώπου μέσα σε σακούλες.
Το μακάβριο εύρημα εντόπισαν εργαζόμενοι του δήμου που έκανα εργασίες καθαρισμού σε αγροτοδασική έκταση στον Γλαρόκαβο, ενώ τα αναπάντητα ερωτήματα είναι ακόμη αρκετά.
Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν τα οστά βρίσκονταν μέσα στη βαλίτσα. Τα ανθρώπινα μέλη ήταν σε στάδιο προχωρημένης σήψης, χωρίς να έχει εντοπιστεί το κεφάλι, ενώ η κατάστασή των ευρημάτων ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να διακριβωθεί το φύλο και η ηλικία.
«Ήταν 5:30 η ώρα ακριβώς όταν βρήκα μια σακούλα τυλιγμένη η οποία ήταν σε κάποια σημεία σκισμένη. Στην αρχή πίστεψα ότι ήταν ζώο, τελικά ήταν άνθρωπος μέσα. Λίγο που περιεργάστηκα τη σορό είδα ένα χέρι, που φορούσε δαχτυλίδι. Ήταν ένας άνθρωπος, δίπλα ήταν μια βαλίτσα, πιστεύω ήταν μέσα στη βαλίτσα και επειδή έγινε καθαρισμός στην περιοχή βγήκε στην επιφάνεια», δήλωσε χθες στο thestival.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Πευκοχωρίου, Γιώργος Τσιρκούδης.
Πλέον, βρισκόμαστε εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Πολυγύρου ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και στελέχη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.
