Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση σχετικά με τις διθυραμβικές εξαγγελίες της περί μείωσης τιμών σε πάνω από 2.000 κωδικούς προϊόντων στα σούπερ μάρκετ.

Η Κουμουνδούρου επισημαίνει σε ανακοίνωσή της πως «η κυβερνητική επικοινωνιακή κοροϊδία αποκαλύπτεται σε όλο το μεγαλείο της», επικαλούμενη τα ρεπορτάζ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία οι μειώσεις δεν αφορούν αναγκαία καθημερινά προϊόντα αλλά σε προϊόντα δευτερεύουσας σημασίας.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραμένει η κυβέρνηση των ψευτών και της δυσβάσταχτης ακρίβειας», τονίζει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών έχει μειωθεί περίπου κατά 7% την τελευταία διετία, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΤτΕ. Το 14% του πληθυσμού της χώρας βρέθηκε αντιμέτωπο με σοβαρή υλική και κοινωνική στέρηση, σύμφωνα με την Eurostat. Η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων μειώνεται όλο και περισσότερο».

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/RhgU6w3iNhU?si=q1EC8i7-D-Qtt5AK” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen></iframe>