Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Πάνος Ρούτσι συνεχίζει την απεργία πείνας μπαίνοντας σήμερα στην τρίτη εβδομάδα, με σκοπό να γίνει δεκτό το αίτημα για εκταφή του παιδιού του προκειμένου να πραγματοποιηθούν τοξικολογικές εξετάσεις.

Παρότι σήμερα η μέρα ξεκίνησε με βροχές, ο πατέρας-απεργός πείνας παραμένει στο σημείο. Δίπλα του δεκάδες άνθρωποι που στέκονται αλληλέγγυοι και τον βοηθούν όπως μπορούν.

Στο άτυπο μνημείο των θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη, έξω από τη Βουλή τοποθετήθηκαν μετά από κάλεσμα στο facebook του «Μέχρι Τέλους» προστατευτικές μεμβράνες, έτσι ώστε ο κ. Ρούτσι να είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται, δεδομένης της κατάστασης της υγείας του που είναι επιβαρυμένη.

Όπως είπε και ο ίδιος στη μαζική συγκέντρωση της Κυριακής, «πλέον είστε όλοι οικογένειά μου».

Παράλληλα, η Επιτροπή Αλληλεγγύης καλεί όλους στην απεργία της Τετάρτης «να φωνάξουμε: όχι άλλο αίμα και συγκάλυψη!», στις 10:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Το κύμα συμπαράστασης στους απεργούς πείνας μεγαλώνει! Εργαζόμενοι και νεολαία που στάθηκαν δίπλα τους από την πρώτη στιγμή, συμμετέχουν πανελλαδικά σε μαζικές κινητοποιήσεις. Το ποτάμι οργής ξεχειλίζει, από μια κοινωνία που ψάχνει να βρει Οξυγόνο: αυτό είναι που φοβίζει την κυβέρνηση, γιατί δεν μπορεί να το ελέγξει!

Μπορούμε και πρέπει να τιμωρήσουμε πραγματικά τους ενόχους των Τεμπών και της Συγκάλυψης, αλλά και της ακρίβειας, της φτώχειας, των σκανδάλων. Να κλείσουν τα πάντα στην απεργία την Τετάρτη 1/10!», αναφέρουν στο κάλεσμά τους.