Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σκληρή μάχη με τις φλόγες δίνουν για άλλη μια μέρα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στην Αλβανία, η οποία κινήθηκε κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα (στην Κακαβιά), πέρασε σε ελληνικό έδαφος και απειλεί οικισμούς. Για τον λόγο αυτό, στάλθηκε μήνυμα μέσω του 112, στους κατοίκους των περιοχών Νεοχώρι και Κτίσματα να απομακρυνθούν προς Δελβινάκι. 

Ο δήμαρχος Πωγωνίου, Κώστας Καψάλης, ο οποίος βρίσκεται στα Κτίσματα, δήλωσε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και όπως είπε έχουν τεθεί σε συναγερμό όλες οι υπηρεσίες του Δήμου.

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί.

Στο σημείο έχουν μεταβεί 54 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου και 17 οχήματα. Από αέρος επιχειρούν 6 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδράμουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες της Περιφέρειας Ηπείρου.