Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τρία χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή και δέκα χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στην οικιακή βοηθό που καταδικάστηκε για τη φωτιά στα Λεπτόποδα, ένα από τα πολλά πύρινα μέτωπα που έπληξαν το νησί. Η γυναίκα οδηγείται στο Α.Τ. του νησιού και εν συνεχεία θα μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές. 

Η εργαζόμενη κατάγεται από τη Γεωργία και είχε φτάσει στο νησί μία ημέρα πριν, για να ξεκινήσει τη νέα της δουλειά. Μάλιστα, βρισκόταν στη χώρα συνολικά μόλις μία εβδομάδα. 

Κατά την απολογία της ισχυρίστηκε πως είναι βέβαιη πως είχε σβήσει καλά το τσιγάρο και δεν μπορεί να πιστέψει ότι εξαιτίας αυτού προκλήθηκε τόσο μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή των Λεπτοπόδων.

Από την άλλη, ένας μάρτυρας που κατέθεσε στη δίκη υποστήριξε πως το σημείο που φέρεται να κάπνιζε η γυναίκα ήταν και ο τόπος έναρξης του μετώπου.