Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά των πολέμων και των στρατιωτικών εξοπλισμών, στον απόηχο των διεθνών συρράξεων αλλά και της Συνόδου του ΝΑΤΟ.


Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν αντιπολεμικά μηνύματα καταγγέλλοντας την απρόκλητη επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν καθώς και την εμπλοκή των ΗΠΑ στην σύρραξη.
Στα πανό υπήρξαν συνθήματα κατά των αμερικανικών βάσεων από την ελληνική επικράτεια, όπως εκείνης της Σούδας, από την οποία ανατροφοδοτήθηκαν τα αμερικανικά βομβαρδιστικά που έπληξαν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.
Οι πολίτες ζήτησαν την άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τις πολεμικές συγκρούσεις ενώ φωνάζουν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».


Σημειώνεται πως άνοιξε ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα, καθώς στις 18:00 είχε κλείσει με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.
