ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Γ.Κ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στις 25 Ιουνίου, λίγο πριν αποκαλυφθούν οι διάλογοι πολιτικών, συνδικαλιστών και στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ, πραγματοποιήθηκαν εκλογές στον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας, την πιο οργανωμένη συλλογική μορφή εκπροσώπησης των κτηνοτρόφων όλης της χώρας.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ανάμεσα στους αγροτοσυνδικαλιστές που εκλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν την Κρήτη είναι και δύο που έγιναν πανελληνίως γνωστοί με τα ψευδώνυμα «Φραπές» και «Χασάπης» κι είναι αυτοί που μεσολαβούσαν για να τακτοποιούν προβληματικές αιτήσεις επιδοτήσεων. Ισως οι ίδιοι να θεωρούν ως προσόν τις επαφές τους με κορυφαίους υπουργούς και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Μπορούν όμως να εκπροσωπούν τους δεκάδες χιλιάδες κτηνοτρόφους όλης της χώρας, που είδαν τα προηγούμενα χρόνια τις επιδοτήσεις τους να ελαχιστοποιούνται και σήμερα παρακολουθούν έκπληκτοι το πάρτι που γινόταν σε βάρος τους;