Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Να μετατεθεί η ανακοίνωση του πορίσματος για τα Τέμπη από τον Εθνικό Οργανισμό Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (ΕΟΔΑΣΑΑΜ) ζητούν συγγενείς θυμάτων του σιδηροδρομικού εγκλήματος, λόγω του πάνδημου πένθους και του απεργιακού ξεσηκωμού στις 28 Φλεβάρη.

Αναλυτικά, ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ, ο οποίος έχει ως αντικείμενο τη διερεύνηση αεροπορικών και σιδηροδρομικών δυστυχημάτων, έχει ανακοινώσει ότι αύριο, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, θα γνωστοποιήσει τα πορίσματά του για τις αιτίες που οδήγησαν στην τραγωδία, την κατάσταση του ελληνικού σιδηροδρόμου, την μη αξιοποίηση των κονδυλίων για τη βελτίωσή του, αλλά και τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη που ακολούθησε της σύγκρουσης των τρένων.

Οι συγγενείς των θυμάτων ωστόσο, διά του πληρεξουσίου δικηγόρου τους, Λουκά Αποστολίδη, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, ζητούν, «λόγω της συγκυρίας, του πάνδημου πένθους και της συμμετοχής χιλιάδων πολιτών σε διαδηλώσεις σε συμπαράσταση των συγγενών και με αίτημα την αποκάλυψη της αλήθειας, η γνωστοποίηση των πορισμάτων του Εθνικού Οργανισμού να μη γίνει αύριο».