ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Γιάννης Ντεντόπουλος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ την προετοιμασία για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, αφού πρώτα άφησε τους διεθνείς που επέστρεψαν να κάνουν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να ανακτήσουν δυνάμεις. Ο Βάσκος προπονητής επισήμανε πως σε πολλές περιπτώσεις η ομάδα έχει χάσει βαθμούς μετά από τέτοιες διακοπές, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση «απαγορεύεται», αφού ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος δεν επιτρέπει άλλες απώλειες σε ανάλογα παιχνίδια.

Το θετικό γι’ αυτόν είναι ότι όλοι οι διεθνείς γύρισαν υγιείς και ότι μπορεί να κάνει rotation ενόψει και του αγώνα της Πέμπτης που ακολουθεί, με τη Μάλμε στη Σουηδία. Φυσικά δεν πρόκειται να ρισκάρει, παρουσιάζοντας μια πειραματική ενδεκάδα. Το περισσότερο που μπορεί να κάνει, είναι να επαναφέρει σταδιακά τους πρώην τραυματίες Γουίλιαν, Τσικίνιο και Μαρτίνς ώστε να τεστάρει σε τι κατάσταση βρίσκονται, κι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Γιαζίτζι, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο φιλικό που μεσολάβησε με τον Ατρόμητο.

Παράλληλα η ΠΑΕ εξασφάλισε 1.100 εισιτήρια για το ματς κόντρα στη Μάλμε και ανακοίνωσε ότι η διάθεσή τους ξεκινά από σήμερα στις 11.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα ή μέχρι την εξάντλησή τους από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», με δικαίωμα αγοράς ενός εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας των θυρών VVIP, VIP, 33, 11, 12, 14, 15, 16 και 17 που θα ταξιδέψει ο ίδιος στη Σουηδία. Απαραίτητα στοιχεία για την αγορά τους είναι η επίδειξη της ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας (έστω φωτοτυπία), τα στοιχεία της θέσης (θύρα/σειρά/θέση) του εισιτηρίου διαρκείας και η αεροπορική ή ξενοδοχειακή του κράτηση. Σημειώνεται ότι ένας φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια και για άλλους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας εφόσον προσκομίσει τα προαναφερόμενα.