Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Μαροκινός διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού  Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι κορυφαίος σκόρερ στον κόσμο για τέταρτο συνεχή μήνα στην κατάταξη που παρουσιάζει η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) με τους καλύτερους διεθνείς σκόρερ του 2024.

Ο Ελ Κααμπί, πλέον με 15 γκολ (11 σε διεθνείς διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό και 4 με την εθνική Μαρόκου), βρίσκεται-ξανά- στην κορυφή της νέας κατάταξης, από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ο Χάρι Κέιν έχει βελτιώσει σημαντικά τη θέση του πετυχαίνοντας 6 διεθνή γκολ τον Σεπτέμβριο (4 στο Champions League για την Μπάγερν, 2 στο Nations League για την Αγγλία).   

Αυτός και ο Ακράμ Αρίφ (Αλ Σαάντ)  μοιράζονται τη δεύτερη θέση σε μικρή απόσταση από τον Μαροκινό επιθετικό, έχοντας από 14 γκολ έκαστος.

Οι 10 κορυφαίοι σκόρερ στον κόσμο:
 

  • Αγιούμπ Ελ Κααμπί  
  • Ακράμ Αφίφ 
  • Χάρι Κέιν 
  • Σάλομον Ροντόν 
  • Σουφιάνε Ραχίμι  
  • Αϊμέν Χουσείν 
  • Αντεμόλα Λούκμαν 
  • Μούσα Αλ Τααμαρι . Γιαζάν Αλ Ναιμάτ
  • Κιλιάν Μπαπέ – . Αντριάν Μαρτίνες