Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στον εισαγγελέα της Σύρου αναμένεται να οδηγηθούν μετά τις 3:00 το μεσημέρι οι 11 επιβάτες, μετά το χθεσινό βίαιο επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ τους στο επιβατηγό πλοίο «Super Express» σε δρομολόγιο με προορισμό τη Ραφήνα. Αρχικά προσήχθησαν 14 άτομα, αλλά οι τρεις ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, μέλη του πληρώματος επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ενημερώθηκε και ο καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος έκρινε ότι λόγω της έντασης, η κατάσταση κρίνεται επισφαλής με αποτέλεσμα το «Super Exrpess», με 717 επιβάτες, να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου, όπου και παρέμεινε για αρκετές ώρες. 

Ο διαπληκτισμός φέρεται να ξεκίνησε από μία παρατήρηση, ενώ επιβάτες ανέφεραν ότι είδαν ένα άτομο που συμμετείχε στη συμπλοκή να βγάζει όπλο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τσακωμού που εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή με γροθιές και χτυπήματα.