ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Κώστας Μανωλιουδάκης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά ύστερα από οκτώ μήνες και χωρίς καμία απουσία πρόκειται να ταξιδέψει σήμερα για τον Βόλο ο Παναθηναϊκός εν όψει του σαββατιάτικου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Αρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε χθες το μεσημέρι την προετοιμασία του επί αθηναϊκού εδάφους και ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Κόντης, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία όχι μόνο δεν είχε καμία απουσία, αλλά «έκρυβε» και τη μεγάλη επιστροφή του Ισλανδού στόπερ μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στο γόνατο. Ο Κόντης είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να μπαίνει στις προπονήσεις από την περασμένη Τρίτη και να τίθεται στη διάθεσή του, όπως αναμενόταν, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Αϊτόρ. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε ο Ακαϊντίν που έχει τεθεί εκτός πλάνων για τους γνωστούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος και Κάτρης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε χθες κατηγορηματικά όλα τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ περί επαφών με προπονητές. «Διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα είμαστε απολύτως προσηλωμένοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στον στόχο της κατάκτησής του» ανέφεραν οι «πράσινοι».

Να μειωθεί το ποσό της ρήτρας των 3,5 εκατ. ευρώ που πρέπει να καταβάλει για την απόκτηση του Ντραγκόφσκι από τη Σπέτσια ζήτησε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Στο ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρεται ότι η Σπέτσια είναι διατεθειμένη να συζητήσει με άλλους όρους την παραχώρηση του Ντραγκόφσκι με συνέπεια να υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για την αγορά του το προσεχές καλοκαίρι.