Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Να πουν ένα διπλό «όχι» ζήτησε από τους πολίτες χθες βράδυ από τη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Οχι» στην αλαζονεία του 41% του Κυριάκου Μητσοτάκη, «όχι» και στην αντιπολίτευση του ΤικΤοκ και του λάιφσταϊλ του Στέφανου Κασσελάκη. Και την ίδια ώρα, ζήτησε να πουν ένα μεγάλο «ναι» στο ΠΑΣΟΚ και τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, τονίζοντας ότι «ψήφος στους Σοσιαλιστές είναι ψήφος στην Ευρώπη της Αλληλεγγύης με ισχυρό κοινωνικό μοντέλο για τη δημόσια υγεία και τη δημόσια παιδεία».

Λίγο πριν από το αποκορύφωμα της προεκλογικής μάχης, στη Χαριλάου Τρικούπη μεγιστοποιούν τις προσπάθειες για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, τη δεύτερη θέση και την αισθητή αύξηση των ποσοστών, με τον κ. Ανδρουλάκη να δηλώνει με αυτοπεποίθηση εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών από τους συγκεντρωμένους φίλους του κόμματος ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η ευχάριστη έκπληξη για τον λαό και η δυσάρεστη έκπληξη για τον κ. Μητσοτάκη,

«Τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη τα ζούμε καθημερινά. Δεν μπορεί η απάντηση να είναι η αντιπολίτευση του ΤικΤοκ και του λάιφσταϊλ», τόνισε με νόημα ο Νίκος Ανδρουλάκης, σπεύδοντας προκαταβολικά να στηλιτεύσει την επικοινωνιακή παρουσίαση του «πόθεν έσχες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στο είδος της αντιπολίτευσης που -όπως είπε- θα κάνει τη ΝΔ να νιώσει απειλή αναρωτήθηκε: «Μπορεί αυτόν τον ρόλο να τον παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Κασσελάκη; Με ποια αξιοπιστία; Αυτοί που μιλούν για δίκαιο φορολογικό σύστημα προοδευτικής φορολόγησης, αλλά συγγχρόνως έχεις βγάλει εκατομμύρια από οφσορ και φορολογικούς παραδείσους; Η αξιοπιστία στην πολιτική είναι να συμβαδίζουν τα λόγια με τις πράξεις και τα έργα σου. Δε ζητούμε το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη επειδή κάνουμε κουτσομπολιό. Υπάρχουν θεσμοί διαφάνειας από τη Βουλή, όφειλε όπως ο κάθε πολιτικός αρχηγός, μόνος του να πάει να το καταθέσει εξαρχής, αυτά είναι βασικά για να ξαναχτίσουμε μια σχέση αξιοπιστίας με κάθε Ελληνα και Ελληνίδα» ανέφερε μεταξύ άλλων, σε χρόνο παράλληλο και λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη συγκέντρωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και όσα έλεγε για την περιουσιακή του κατάσταση.