Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Ξαναζεσταμένο φαγητό» χαρακτηρίζει η ΑΔΕΔΥ τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για «bonus» στο Δημόσιο και τις… «αυξήσεις». Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε χθες να πανηγυρίσει στο υπουργικό συμβούλιο, μιλώντας για το «μπόνους παραγωγικότητας που θα μπορούν να λαμβάνουν υπάλληλοι και τμήματα που πετυχαίνουν συγκεκριμένους στόχους».

«Να επιβραβεύουμε όσους δημοσίους υπαλλήλους πετυχαίνουν ή και ξεπερνούν τους στόχους που έχουμε θέσει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Η ΑΔΕΔΥ, όμως, απαντά στην κυβέρνηση και κάνει λόγο για ποσό αύξησης… 66 ευρώ τον χρόνο, εάν και εφόσον πιάσουν τους στόχους.

«Γι’ αυτό το ποσό μιλάμε και σήμερα όλα τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν και πάλι τις… “τεράστιες αυξήσεις” στο Δημόσιο, όπως έκαναν με τα 35-40€ αύξηση τον μήνα που δόθηκαν από 1-1-24, ύστερα από 14 χρόνια μνημονίων όπου οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων μειώθηκαν κατά 40%», σημειώνει χαρακτηριστικά το συνδικαλιστικό όργανο των ΔΥ.