Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ολοκληρώνεται η ολυμπιακή λαμπαδηδρομία στην Αθήνα και στο κέντρο της πόλης εφαρμόζονται για δεύτερη μέρα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να διευκολυνθούν οι αθλητές.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης οχημάτων, (με εξαίρεση τα οχήματα που θα συμμετέχουν στη λαμπαδηδρομία), στους εξής δρόμους:

Έως την 22:00 ώρα το βράδυ:

  • Αρχιμήδους, στο τμήμα της από την πλατεία Πλαστήρα έως την οδό Δικαιάρχου.
  • Ευφορίωνος, καθ΄όλο το μήκος της.
  • Πλατεία Καραϊσκάκη (Δισκοβόλος).

Επίσης από τις 17:00 έως το πέρας της εκδήλωσης, στους δρόμους:

  • Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από την Λεωφ. Βασ. Σοφίας έως την οδό Αρδηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Αρδηττού, καθ΄ όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής, έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Ηρ. Αττικού, καθ’ όλο το μήκος της.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και να ακολουθούν τα σήματα των ρυθμιστών τροχονόμων.